Informatie

Erectiemiddelen, wist je dat..

…uit onderzoek is gebleken dat erectiemiddelen zoals kamagra of vidalista allang niet meer alleen worden gebruikt door mensen met erectieproblemen, maar ook gewoon voor meer en langer plezier?

…sildenafil , tadalafil en vardenafil de bloedvaten in de penis ontspannen? Hierdoor ontstaat er vaak een hardere erectie dan voorheen en kan de penis zelfs tijdelijk iets in formaat toenemen doordat de bloedtoevoer naar de penis toeneemt.

…je door inname van erectiemiddelen makkelijker er sneller weer een erectie kunt krijgen (kort) nadat je bent klaargekomen?

…1 op de 10 mannen last heeft van erectieproblemen? Niks om je voor te schamen! De meerderheid die kamagra inneemt doet dit namelijk ook om langer te kunnen seksen! Je bent dus zeker niet de enige!

…cobra en cenforce beiden zeer populair zijn in de (Amerikaanse) porno-industrie?

…een man per nacht ongeveer vijf erecties krijgt?

…het een fabeltje is dat je constant een met een erectie rondloopt als je kamagra of andere erectiemiddelen inneemt? Dit gebeurt alleen bij seksuele prikkeling tussen jou en je partner(s). Ofwel, wenselijke momenten!

…erectiemiddelen minder goed kunnen werken als je een vetrijke maaltijd eet of te veel alcohol drinkt?

…erectiemiddelen je libido kunnen verhogen vooral als je erectieproblemen hebt? Dit komt mede omdat je weet dat je veel makkelijker een erectie kunt krijgen en behouden. Wat voorheen een obstakel was tussen de lakens is bij kamagra4all verleden tijd!