Bestellen

INFORMATIE OVER BESTELLEN: Algemeen

Bestellen bij Kamagra4all gaat eenvoudig en via een goed beveiligde verbinding

Wij bieden altijd authentieke producten aan en zijn zeer discreet. Ook delen wij nooit te nimmer informatie met derden.

Aanvullende informatie over uw bestelling, betaling en datum van verzending kunt u vinden in uw persoonlijke account.

Producten worden verzonden in een discrete blanco envelop of stevige kartonnen brievenbuspakje zonder reclame. Tevens zit er in beiden bijna altijd nog een extra envelop ter extra bescherming. Zodat uw producten zeker niet zichtbaar zijn en tijdens de het gehele transport proces tevens zo schadevrij mogelijk blijven.

Levering

De bestelling wordt bijna altijd dezelfde dag nog verzonden mits deze voor 17:00 is besteld. De bestelling wordt via ons team alsnog veilig en discreet verzonden binnen 2 werkdagen als het extreem druk is. U ontvangt na uw geplaatste bestelling via de site, van ons via de mail, maandag tot en met vrijdag uw track en trace nummer. Dit gebeurt meestal al dezelfde dag als de plaatsing van uw order bij ons is bevestigd en afgerond.

Wij streven dus ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen af te laten leveren binnen NL.  Buiten NL kan dit enkele werkdagen langer duren. In Frankrijk kan dit soms trouwens rustig 1 a 2 weken duren.

Met feestdagen kan dit echter overal in sommige gevallen zomaar ruim 1 week langer duren dan normaal. Denk aan periodes als Sinterklaas, kerst en oud en nieuw of nieuwe Corona/Covid maatregelen.

U krijgt tevens een extra email bevestiging van ons als u de tracknummer optie heeft gekozen met uw tracknummer daarin vermeld door ons. Dit gebeurt dan vaak nog dezelfde dag als u deze voor 17:00 heeft besteld, of soms (wanneer het bijvoorbeeld druk is) de dag erna.

Al onze Brievenbus post zal via de brievenbus aan u bezorgd worden, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven(ook niet voor de brievenbuspakketjes met tracknummers die door de brievenbus passen; de optie van 4,50.

Als u kiest voor een aangetekende verzending is het wel handig om thuis te zijn. De meeste bestellingen boven de 50-80 strips totaal worden aangetekend via pakket verzonden. Dit gebeurt automatisch als de zending te groot is voor een brievenbuspakketje. Ook i.v.m. de waarde die vaak boven de 300,- euro ligt. Boven de 100 strips nemen wij de restkosten van de zending op onze kosten binnen Nederland. Ook vullen wij er dan (m.u.v. alleen bestellingen van kamagra producten) wat meer extra samples bij dan normaal. Soort van extra verrassingspakket t.w.v. 20,- tot 30,-.

Belgen betalen standaard al voor deze optie (via pakketpost t.w.v. 13,00) En kunnen tot wel 2kg aan producten nemen in dit geval. (circa 25 jelly, circa 300 strips kamagra, circa 200 strips cenforce). Mochten de orders groter zijn, nemen wij de extra kosten op onze rekening (tot en met 5kg totaal)

Product niet ontvangen

Dit is uiteraard heel erg vervelend maar het komt gelukkig zeer zelden voor (het meeste in Duitsland).

In dit geval graag contact met ons opnemen na 9 werkdagen nadat de bestelling is verzonden.

Verzending gaat via PostNL Levering in Europa onder voorbehoud na 2 tot 8 werkdagen. Vooral met drukke periodes kan dit echt zo lang duren, dus niet altijd rede tot paniek.

Daarbij is er op Maandag vaak geen postbezorging in Nederland.

Via het contact formulier gaarne uw ordernummer met Track & Tracé code en postcode duidelijk vermelden. Heeft u deze niet, kunnen wij u ook helaas niet verder helpen.

Wij raden u daarom altijd aan een product te bestellen met Track en Trace code. Dit doet u namelijk al voor nog geen euro meer. Het voordeel is dat we kunnen zien wat er met het pakketje of de brief gebeurt en eventueel contact op kunnen nemen met PostNL na overleg.

Betaling

Betaling is mogelijk per bankoverboeking.