Coronavirus, kamagra4all heeft gehamsterd. Dus voor u gratis erectiemiddelen bij iedere bestelling!

Erectiemiddelen België [voortaan ALTIJD met TRACKNUMMER]:

Beste buren,

Vanaf heden wordt uw erectiemiddelen bestelling met een track & trace nummer verzonden als BRIEVENBUSPAKKET. Wij hebben dit besloten omdat het aantal BESTELLINGEN zonder track nummer die zoek raken in of naar België aanzienlijk hoger liggen dan in Nederland. Het nadeel hiervan is dat de verzendkosten helaas omhoog zullen gaan van €7,50 naar €13,00. Dit kan bijvoorbeeld klanten afschrikken die geen behoefte hebben om meer dan 1 strip te bestellen. Onze excuses hiervoor, maar toch kiezen wij voor transparantie. Ons team van Kamagra 4all hoopt dan ook op jullie begrip. Liever dat uw bestelling aankomt en tevens te traceren is, dan dat u uw bestelling helemaal niet ontvangt. Het GROTE voordeel is dat wij aflevergarantie geven, omdat uw bestelling te traceren is tot de afleverscan, ofwel tot en met de bestelling op uw deurmat ligt.

Om het leed echter iets te verzachten stoppen wij er wel nog wat extra erectiemiddelen bij voor jullie! Bij iedere BESTELLING v.a. 10,00 (exclusief verzendkosten) een GRATIS VERRASSING van 1 gesealde erectiepi! Naar Belgische klanten nu dus 1 erectiepil extra! Bestellingen boven de 60,00 2-3 gratis sample erectiepillen i.p.v. 1 ! 

Wat is dan het voordeel eigenlijk van een TRACKNUMMER? Nou dat is simpel en doorslaggevend geweest voor ons. Van begin tot eind van de bestelling 100% transparantie. Desondanks het feit dat wij voorheen niet verplicht waren de erectiemiddelen te vergoeden als deze (waar dan ook) verdwenen zonder een track en trace nummer, voelden wij ons toch verantwoordelijk en verzonden de bestelling dan vaak nogmaals geheel op onze kosten! Of het nou de postbode is die het weekend “stijf” doorkomt of degene die de post sorteert weten wij natuurlijk niet, maar ergens gaat het mis.

Opvallend is dat als er een tracknummer bij komt, de erectiemiddelen in bijna alle gevallen dan wel opeens aankomen. Het is voor zowel u als ons frustrerend als uw bestelling zoekraakt. U moest dan lang wachten tot u eindelijk eens uw bestelling binnenkreeg en wij maakten 2 keer kosten, ofwel in dat geval verlies! Al met al duurde voorheen het gehele proces dan 5-12 werkdagen. Nu slechts 1-2 of soms 3 werkdagen (M.U.V. feestdagen zoals kerst en sinterklaas, dan kan het rustig anderhalve week duren hebben wij reeds gemerkt met de Sinterklaas periode. Dan hebben we het over eind november, waar het pas 8-12 december binnenkomt)!

Wij vinden het niet fijn dat de prijs is toegenomen, maar achtten dit toch noodzakelijk. Vandaar dat wij er vanaf heden bij iedere bestelling nog een klein extraatje voor onze klanten bij doen om de verzendkosten te verzachten!

Met vriendelijke groet, team Kamagra 4all